Jon Hellevig - Eurovaalit 2014 Itsenäisyys on fiksu vaihtoehto

Paavo Väyrynen perusti puolueen - kansanliikkeen

 

Paavo Väyrynen on perustanut puolueen

Paavo Väyrynen, pitkäaikainen suomalainen parlamentaarikko ja hallituksen ministeri, valtiomies, on ilmoittanut perustavansa poliittisen puolueen.

Tämä on paras uutinen kaikille niille, jotka toivovat että Suomi saisi takaisin itsenäisyytensä. Suomen ongelma on, että kaikki nykyiset parlamentti-puolueet ovat USA:n ajaamana New World Order ideologian alaisia, joko tahdostaan tai pakottamalla, tai ideologisen sumutuksen ansiosta.

Tässä on mahdollisuus, että Suomi palautetaan Kekkosen onnelaan, jonne oli lotto voitto syntyä.

Väyrysen puolue tähtää Suomen itsenäisyyden palauttamiseen. Väyrynen ei usko, että ero Euroopan Unionista on mahdollinen tai ehkä tarpeellineenkaan, ensivaiheessa. Tärkeintä on ensi erota Euro-alueesta ja palauttaa Suomen oma valuutta, markka.

Analysoidessani Väyrysen ohjelmaa nouseekin esiin, että tämä Euro-ero on kaikkein tärkein kohta hänen ohjelmassaan, yhdessä Suomen itsenäisen puolueettomuuspolitiikan kanssa, siis vankka ei Nato-miehitykselle ja hyvät ja kannattavat naapuruussuhteet Venäjään.

Mausteina Väyrysellä on myös aluepolitiikkaa ja sosiaalista oikeudenmukaisuutta yms. Uskon, hänen olevan tosissaan myös näistä teemoista.

Väyrynen ei ole täysin selvästi onnistunut (tai tahtonut?) kommunikoimaan päämääriänsä. Hän on sanonut, että itse puolueen jäseneksi pääsee vain kansanedustajat ja Euroopan parlamentin jäsenet. Puolueen kannattajat puolestaan relegoidaan kannattajayhdistykseen. Tämä oli hämmentävää.

Itse ymmärsin, analyysistäni, että homman nimi oli se, ettei Väyrynen tahtonutkaan perustaa puoluetta, vaan kansanliikeen (yhdessä blogissaan hän näin ohimennen sanoikin). Mutta, kansanliikkeen, jolla on puolueen painoarvo. Hän pyrkii mahdollisimman laajaan kansanliikkeeseen. Siksi hän ei tahdo perustaa perinteistä puoluetta, jonka jäsen avioliitonomaisesti joutuisi valitsemaan hänet. Väyrynen hyvin tietää suomalaiset ja Suomen puoluekentän. Suomalaisille puolue on aivoliitto ja uskonto, joku johon synnytään tai rakastutaan iki elämäksi tuli helvetti tai Stubb.

Näistä syistä, Väyrynen ei pyri saamaan mahdollisimman monta jäsentä, ja itse asiassa sen estää säännöillään. Koska, jos olisi kysymys jäsenten houkuttelemisesta niin Väyrynen voisi nopeasti kokea imago-tappion, Keskustan jääräpäät ei niin vain vaihda puoluetta. Mutta, he voivat hyvinkin tehdä syrjähyppyjä (myös lestaadiolaiset) ja kannatta ja äänestää toista.

Näin ollen Väyrynen ei pyri (tässä vaiheessa) rakentamaan puolueverkostoa vaan saamaan kannatusta puoluerajojen yli. Voimme odottaa, ja tästä Väyrynen lienee jo vihjanneen, että, positiivisessa mielessä, loikkareita on odotettavissa hänen puolueensa. Uskon niitä tulevan eteenkin Soinin Perusuomalaisista, jotka ovat täydellisesti pettyneitä Fuhrerinsä takinkääntöön, mutta myös tientenkin Keskustasta ja Sosiaalidemokraateista, miksei myös NWO-ideologiaan pettyneistä Kookoomuslaisista.

Uskon, että mikäli mikään ei muutu Väyrynen saa 10% ensi eduskuntavaleissa (mitkä hyvässä lykyssä ovat ennenaikaiset), mutta jos demokratian ja onnen tuulet pyyhkivät oikeaan suuntaan voimme odottaa, että Väyrysen Kansalaispuolueesta tulee Suomen Syriza, Front National tai Podemos, en tarkoita välttämättä ideologisesti, vaan niihin verrattavina kansanliikkeinä, jotka ottavat vallan Suomessa kansan ylivoimaisella tuella, joka voi saavuttaa jopa 25%, tehden Väyrysen Suomen suurimman puolueen johtajaksi. Ja Suomen pääminsteriksi

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

3Suosittele

3 käyttäjää suosittelee tätä kirjoitusta. - Näytä suosittelijat

NäytäPiilota kommentit (8 kommenttia)

Käyttäjän jgagarin56 kuva
Juha Kuikka

Hienoa! Ala vain korkeaprofiilisesti näyttäytyä Väyrysen tukijana, sillä taustasi kertoo paljon kyseisen kansanliikkeen olemuksesta.

Käyttäjän JonHellevig1 kuva
Jon Hellevig

Tiedostan ongelman, mutta uskon, että PV on, kuten Kennedy, näitten asioitten yläpuolella. Hän tahtoo, että kaikki hullut kannattavat häntä, mukaan lukien allekirjoittanut.

Käyttäjän JonHellevig1 kuva
Jon Hellevig

Tiedostan ongelman, mutta uskon, että PV on, kuten Kennedy, näitten asioitten yläpuolella. Hän tahtoo, että kaikki hullut kannattavat häntä, mukaan lukien allekirjoittanut.

Käyttäjän TuomoKokko kuva
Tuomo Kokko

Väyrynen pommitti viime keväänä Juha Sipilää sähköposteilla, joissa hän tyrkytti itseään ulkoministeriksi. Siihen hommaan valitaan kuulemma yleensä kokeneita konkaripoliitikkoja, kuten 65-vuotias Sergei Lavrov tai seitsemänkymppinen John Kerry.

Paavo itse koetti varmasti kaikin keinoin torjua oman ministerinimityksensä vuonna 1977, jolloin hän vain 30-vuotiaana joutui ottamaan vastuun ulkoasiainhallinnosta Sorsan II ministeristössä.

Reijo Tossavainen

Hellevigin ja desanttidosentin tapaiset äärimmäisen epäisänmaalliset henkilöt tekevät Väyryselle karhunpalveluksen. Hänen hankkeensa joutuu kansalaisten silmissä epäilyttäväksi, jopa naurunalaiseksi.

Käyttäjän SeppoLavonen kuva
Seppo Lavonen

"Tässä on mahdollisuus, että Suomi palautetaan Kekkosen onnelaan, jonne oli lotto voitto syntyä."

Tuo lause olisi aivan loistavaa satiiria, mikäli kirjoittaja olisi sen sellaiseksi tarkoittanut. Vaan kun ei ole.

Käyttäjän JariPirppu kuva
Jari Pirppu

Demokratian ja onnen tuulet=poikkeuslailla pressaksi,osa puolueista kremlim pannassa"yleisten syiden"takia,,,,ei kiitos !

Käyttäjän timonenonen kuva
Timo Nenonen

Paavo Väyrynen on todellinen päällikkö-ihminen, joka kuluu alati harvenevaan järkijätkien heimoon. Propsit ja kaikki mahdollinen tuki hänelle, jotta päästäisiin eroon totaalituhoa aiheuttavasta Eu/Eurostoliitosta. Ei mulla muuta.

Toimituksen poiminnat