Jon Hellevig - Eurovaalit 2014 Itsenäisyys on fiksu vaihtoehto

Kaikki blogit puheenaiheesta Pakolaislapset

Pakolaislapsillakin lastenoikeudet.

Vihdoinkin korkea virkamies puuttui  siihen käytäntöön Suomessa miten lasten asema ohitetaan pakolaisia käännytettäessä.

Irakilaisperheen tapausta pidetään esimerkkinä missä äiti lähetettiin kotiin ja isä sai turvapaikan. Lasten perhe hajotettiin.

Monista muista tapauksista on saanut lukea, missä sylivauvat on lähetetty vanhempineen sotatoimialueille. Poliisi hakenut lapsiperheitä yöllä sijoituspaikoistaan. Ei näissä taapauksissa todellakaan ole huomioitu lasten hätää.

Lastenoikeudet on kirjattu lakiin eikä siinä ole eritelty lapsia.

 

Vauvaperheen pakkopalautus Afganistaniin.

 Voi meitä suomalaisia!  

Ei tarvitse paljon mielikuvitusta käyttää, kun ymmärtää mihin oloihin pieni poikavauva siellä Afganistanissa joutuu.  Kylmiä ihmisiä olemme.  Eikö lapsiperheiden suhteen joustavuus olisi paikallaan?

Suomen väkiluku laskee, kuka tulevaisuudessa rakentaa maatamme ja maksaa veroja.

Synnytystalkoisiin suomalaiset,  komensi sossujen puheen johta Antti Rinne.

Miksi lapsia ei sitten synnytetä? Onko kyse suomlaisten parien mukavuudenhalusta vaiko lapsiperheiden olosuhteiden vaikeudesta?

Ruotsissa testataan pakolaislapsia

Ruotsin rahat ovat loppu. Nyt on pakko alkaa epäilemään pakolaislasten, ilman aikuisia maahantulleiden ikää, vaikkei se olekaan Ruotsin tapa. Pitäisikö maahnmuuttajien sanaa epäillä?  Olisiko näistä kuitenkin joku aikuinen, niinkuin jotkut ilkeämieliset ihmiset uskottelevat?

Toimituksen poiminnat

Julkaise syötteitä