*

Jon Hellevig - Eurovaalit 2014 Itsenäisyys on fiksu vaihtoehto

Kokoomusnuoret

Vastine Daniel Sazonoville

Kokoomusnuorten puheenjohtaja Daniel Sazonov arvostelee uusimmassa blogissaan kovin sanoin kokoomusnuorten kuntavaalipamflettiin kohdistamaani kritiikkiä. 

Pelimiehessä totuuden siemen?

Poliittinen tv-satiiri on Suomessa jäänyt melko harvinaiseksi. Toki eri vuosikymmeninä aina joitain enemmän tai vähemmän onnistuneita ohjelmia on nähty, mutta mistään tv-viihteen valtavirrasta ei voi puhua. Runsaan kolmenkymmenen vuoden takaista "Hukkaputkea" tuli sentään YLE Teemalta muuta jakso joitain viikkoja sitten. Tuo aikanaan terävimmästä päästä oleva ja voimakasta kritiikkiäkin saanut ohjelma oli nyt katsottuna aika harmittoman kesy.

Kehitetään vanhempainvapaata

Kotihoidontuki herättää jälleen keskustelua. Demarinuoret vaativat (3.10) kotihoidontuen lakkauttamista. Samalla Kokoomusnuoret ovat tuoneet esille, kuinka kotihoidontuki tukee heidän mielestään vanhentuneita rakenteita. Ihmettelen näitä puheita ja vaatimuksia.

Kapitalismista kommunismiin? Kommunismi toisin ajateltuna


Olen tottunut suhtautumaan kommunismiin vitsinä. Eihän sitä voi tosissaan kukaan enää kannattaa, kun on selviä todisteita, miten käy kommunististen valtioiden. Pohjois-Korea sopii hyvin uutisten loppukevennykseksi ja Isä Aurinkoisen propaganda on huvittavampaa kuin mikään parodia diktaattoreista.

Uskonnonvapaus ei suojaa kritiikiltä

Antero Laukkanen teki kantelun opetushallituksen tasa-arvo-oppaasta.

Kukaan ei estänyt häntä tekemästä kantelua hänen kristinuskonsa vuoksi.

 

Päivi Räsänen kirjoitti miehensä kanssa kirjan.

Kukaan ei estänyt häntä kirjoittamasta sitä, vaikka hän uskoo jumalaan.

 

Kokoomusnuoret lähettivät Kristillisdemokraateille foliohatun.

Tätäkään ei kukaan ennalta sensuroinut tai estänyt, vaikka Kokoomusnuorissa on varmasti monia eri uskontoihin kuuluvia tai jopa uskonnottomia.

 

Foliohattu ei kiristä

Kokoomusnuoret lähettivät foliohatun KD:n puoluetoimistoon mm. Päivi ja Niilo Räsäsen uuden avioliittokirjan ( http://suuressamukana.fi/uutuuskirja-avioliitosta-kristinuskon-nakokulmasta/) johdosta. Kohde oli väärä ja teko muutenkin ajattelematon. Se, miten Räsästen kirjaa on käsitelty sosiaalisessa mediassa muistuttaa elävästi koulukiusaamista.

Sortuvatko Kokoomusnuoret vihervasemmistolaiseen huuteluun?

Kokoomusnuoret lähettivät eilen 6.7.2016 Kristillisdemokraattien puoluetoimistoon foliohattuja. Syynä oli heidän mukaansa KD:n kansanedustaja Antero Laukkasen lausunnot Opetushallituksen tasa-arvo oppaasta sekä Päivi Räsäsen kirjoittama kirja.

Kokoomuksen puoluekokous - muutakin kuin samppanjaa ja kansallishymnejä

Politiikan superviikonloppuun keskeisesti lukeutunut Kokoomuksen puoluekokous herätteli mediaa ja puhututti kansaa erityisesti puolueen puheenjohtajavalinnan tiimoilta. Puoluekokousaloitteiden anti herätti ylpeyttä, ihmetystä ja huvitustakin. Mutta minkälaisia huomioita voisi tapahtuneesta summata yhden kokoomusnuoren silmin?

Kokoomuksessa valitaan Suomelle johtaja

Olisiko se yllätys, jos sanoisin, että Kokoomuksella ei mene hyvin? Ajattelemme epäkestävällä tavalla. Jatkuvat puheet kannatusluvusta ja siitä, kuka olisi paras puheenjohtaja korjaamaan sen, ovat alkaneet turhauttaa. Olemme unohtaneet, miksi oikeasti olemme mukana politiikassa. Haluan asetella kysymykset uudelleen.

Kokoomusnuoret ja opetus siitä miten kiusaaminen loppuu

Kokoomusnuoret ja kiusaamiskohun taustat

 

Julkaisin eilen pitkän harkinnan jälkeen facebookissa kirjoituksen, jossa käyn läpi kokemaani kiusaamista Kokoomusnuorissa ja tuntemuksiani tästä. Kirjoitus herätti julkaisun jälkeen kohun, jonka mittakaava yllätti minut.

 

Toimituksen poiminnat

Julkaise syötteitä